Ochrana osobních údajů

Provozovatel webu a zpracovatel údajů:

Lead Generation s.r.o.
Vančurova 2904, 390 01 Tábor
IČ: 03934624
Den vzniku: 27. března 2015

Registrace u Krajského soudu v Českých Budějovicích: C 23634
Registrace u ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů): 00058417

Uživatel souhlasí s tím, aby tato společnost zpracovávala a uchovávala osobní údaje, které ji poskytuje. Tyto údaje jsou zpracovávány primárně za účelem přípravy nabídky služeb a návrhů smluv pro klienta, za účelem marketingu tj. zasílání informací o stávajících i nových produktech společnosti, počátku různých promo akcí, soutěží apod. a též pro zasílání obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách společnosti, v platném znění, a to na dobu, než uživatel svůj souhlas způsobem zde uvedeném odvolá.

Některé poskytnuté údaje uvedené v žádosti mohou mít povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. V případě uvedení osobních údajů třetí osoby uživatel prohlašuje, že tato třetí osoba souhlasí s uvedením údajů a s případným sjednáním vybraného produktu. Údaje mohou být pro uživatele dostupné v tzv. „klientské zóně“, kam je oprávněn uživatel přistupovat zabezpečeně pod svým registračním jménem a heslem (pokud je takový přístup zřízen).

Uživatel je oprávněn být na základě jeho žádosti kdykoliv bez zbytečného odkladu informován o osobních údajích o něm zpracovávaných společností. Tuto informaci obdrží za úhradu nutných nákladů souvisejících se sdělením požadované informace.

Uživatel je oprávněn kdykoliv písemně požádat o odstranění svých osobních údajů z databáze společnosti. Odvoláním není dotčeno právo společnosti zpracovávat ty osobní údaje uživatele, které je společnost oprávněna zpracovávat i bez souhlasu uživatele v souladu s příslušným zákonem. Společnost si ponechá zejména údaje, které jsou nezbytné ke správě existujících smluvních vztahů, sjednaných jejím prostřednictvím. Zpracováním osobních údajů klienta může být společností pověřena třetí osoba, jakožto zpracovatel. Klient tímto zároveň výslovně souhlasí s tím, že společnost je oprávněna předat osobní údaje klienta za výše uvedenými účely jinému subjektu (zejména vybraným poskytovatelům poptávané služby) na základě smlouvy mezi třetí osobou a společností.

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, klient má právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a další práva stanovená v § 21 zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění.

Pokud uživatel zjistí nebo se domnívá, že společnost provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života uživatele nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li zpracovávané osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, pak uživatel může:

– požádat společnost o vysvětlení,
– obrátit se se svým podnětem přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů,
– požadovat, aby společnost odstranila takto vzniklý stav; zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů uživatele,
– požadovat, aby se společnost zdržela takového jednání a odstranily takto vzniklý stav.

Tyto podmínky vstupují v platnost dne 14.3.2018 a mohou se měnit bez předchozího souhlasu uživatele. Vztahy a případné spory, které vzniknou na základě smlouvy, budou řešeny výhradně podle práva České republiky a budou řešeny příslušnými soudy České republiky. Případné spory lze řešit také mimosoudní cestou.